Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Radu Racu Postat la 18 februarie 2013 26 afişări

Primul test serios pentru G20

Cele mai mari economii ale lumii, reunite în grupul G20, se vor confrunta cu primul test serios pentru un front comun de politică monetară, după deschiderea de luni a pieţelor asiatice.

Germania depinde de zona euro

Ministrul german al Economiei, Philipp Rosler, a avertizat că relansarea economiei din cel mai puternic stat european depinde anul acesta de stabilizarea zonei euro.

 

Vizită a oficialilor indieni în Italia într-o anchetă anticorupţie

Oficiali din India vor efectua o vizită în Italia săptămâna aceasta, în cadrul unei investigaţii oficiale privind acuzaţii de corupţie legate de un contract de achiziţie a unor elicoptere în valoare totală de 560 de milioane de euro, de la compania italiană Finmeccanica.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wall Street Journal
/actualitate/top-3-subiecte-in-wall-street-journal-de-astazi-10570394
10570394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.