Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Octavian Calei Postat la 11 februarie 2013 14 afişări

Apple vrea să lanseze un ceas inteligent

Compania Apple caută un design pentru un dispozitiv asemănător cu un ceas care ar putea avea funcţiile unui smartphone, potrivit membrilor implicaţi în proiect. Compania a discutat un astfel de dispozitiv cu cel mai mare partener de producţie, Hon Hai Precision Industry, în încercarea de a explora şi alte categorii de produse în afară de smartphone-uri şi tablete.

Măsurile sociale ale preşedintelui Obama stârneşte furia Republicanilor

În cel de-al doilea discurs inaugural, preşedintele american Barack Obama a prezentat o serie de măsuri sociale care au generat entuziasm în rândul partidului Democrat, dar a atras furia Republicanilor. Pe de altă parte, în cadrul discursului Stării Uniunii care va fi susţinut marţi în faţa Congresului, este de aşteptat ca Obama să-şi menţină agenda.

Sindicatul ziariştilor americani se judecă cu publisher-ul Tribune pentru cheltuielile profesionale

Sindicatul ziariştilor care s-a judecat cu compania americană de presă Tribune pentru bonusurile propuse în 2009 de peste 67 de milioane de dolari (50 mil. euro), a cerut curţii de justiţie să ordoneze publisher-ului să acopere şi cheltuielile profesionale, în valoare de 358.000 de dolari (266.000 euro).

Sursa: Ziarul Financiar

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wall Street Journal
/actualitate/top-3-subiecte-in-wall-street-journal-de-astazi-10555479
10555479
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.