Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Postat la 17 ianuarie 2013 18 afişări

Lovitură pentru Boeing

Autoritatea aviatică din SUA a ordonat menţinerea la sol a tuturor avioanelor Boeing 787, o mustrare fără precedent impusă companiei americane, din cauza unor defecţiuni descoperite la sistemul de baterii.

JP Morgan îşi sancţionează CEO-ul

Board-ul băncii americane JP Morgan a redus salariul CEO-ului Jamie Dimon pe anul 2012 cu 50%, ca urmare a pierderilor de 6 miliarde de dolari suferite de bancă în scandalul traderilor de la Londra cunoscut drept "Balena de la Londra".

Goldman Sachs şi Morgan Stanely cedează la tribunal

Goldman Sachs şi Morgan Stanely au acceptat să plătească 560 de milioane de dolari pentru a închide un proces juridic în care erau acuzate de abuzuri în procedurile de executare silită a proprietăţilor.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wall Street Journal
/actualitate/top-3-subiecte-in-wall-street-journal-de-astazi-10480115
10480115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.