Top 10 World Luxury Association: cele mai apreciate mărci auto

Postat la 24 ianuarie 2012 37 afişări

Ştiaţi că există o organizaţie non-profit (!) care, în fiecare an, desemnează cele mai valoroase branduri de lux din lume? Se numeşte WLA (World Luxury Association) şi iată care este topul lor pentru domeniul auto.

Cei de la WLA realizează, de fapt, un TOP 100 al celor mai valoroase branduri din lume, împărţite în 10 categorii: fashion, aviaţie, yachturi, auto, bijuterii, ceasuri, cosmetice, băuturi, hoteluri/cluburi şi o categorie specială, branduri inovative.

Pentru că pe noi ne interesează domeniul auto, iată care este TOP 10 WLA:

1. Rolls-Royce

2. Bentley

3. Ferrari

4. Lamborghini

5. Maserati

6. Aston Martin

7. Bugatti

8. Spyker

9. Pagani

10. Koenigsegg

Deloc surprinzător, Rolls Royce rămâne deţinătorul titlului de cea mai valoroasă marcă auto de lux , lucru confirmat şi de recentul record istoric de vânzări din 2011. Cei de la Bentley sunt imediat în urmă, marca britanică aflată acum sub controlul celor de la Volkswagen având planuri foarte ambiţioase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
World Luxury Association,
masini,
auto
/actualitate/top-10-world-luxury-association-cele-mai-apreciate-marci-auto-9171206
9171206
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.