Top 10 companii aeriene din lume. Ce cred călătorii

Autor: Alex Ciutacu Postat la 03 aprilie 2019 390 afişări

Top 10 companii aeriene din lume. Ce cred călătorii

Un sondaj cu privire la cele mai bune linii aeriene din lume, desfăşurat de TripAdvisor, a plasat încă o dată Singapore Airlines drept pe primul loc la nivel global, potrivit CNBC.

Pe locul doi s-au situat arabii cu Qatar Airways, podiumul fiind completat de EVA Air.

În continuare, până la top 10, clasamentul este completat de Emirates, Japan Airlines, Soutwest Airlines, Azul, Air New Zeeland, Jet2.com şi All Nippon Airways.

După ce a câştigat primul loc pentru al doilea an consecutiv, CEO-ul Singapore Airlines, Goh Choon Phong susţine că angajaţii sunt cheia pentru această perormanţă

Topul lansat marţi este dominat de operatori din Asia încât patru din primii zece sunt din regiune.

Multe companii aeriene cunoscute precum British Airways, Virgin Atlantic sau American Airlines, nu se regăsesc în top.

Mai mult, TripAdvisor a acordat şi patru premii diferite în funcţie de patru criterii diferite. Astfel, în ceea ce priveşte serviciile de Clasa I, premiul a fost câştigat de Emirates, în timp ce Qatar Airways a câştigat distincţia pentru Clasa Business.

Air New Zeeland a câştigat premiul pentru clasa Premium Economy în timp ce Singapore Airlines a condus clasamentul pe segmentul Economy.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
companii aeriene,
calatori,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.