Tomac: Există proiectul PMP de eliminare a pensiilor speciale, dar nimeni nu vrea să le piardă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 noiembrie 2020 57 afişări

Liderul PMP, Eugen Tomac, acuză că, deşi există cele trei proiecte de lege privind eliminarea pensiilor speciale, reducerea numărului de parlamentari şi alegerea primarilor în două tururi, nimeni nu vrea, de fapt, adoptarea acestor iniţiative: „Nimeni nu vrea să-şi piardă pensiile”.

Tomac: Există proiectul PMP de eliminare a pensiilor speciale, dar nimeni nu vrea să le piardă

„Opriţi minciuna! Am explicat astăzi (miercuri -n.r.) la Bacău că în Parlament există trei legi importante care pot fi adoptate mâine. Toate trei sunt promovate de PMP şi sunt adoptate de Senatul României”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El precizează că este vorba despre proiectele privind Legea de eliminare a pensiilor speciale, Legea privind reducerea numărului de parlamentari la 300 şi Legea privind alegerea primarilor în două tururi.

„Toate partidele promit că în următorul Parlament vor propune aceste legi. Cred că e doar propagandă ieftină. Mai bine ar vota aceste proiecte de lege care există deja şi trebuie doar adoptate. Haideţi, domnule Ciolacu, faceţi ce trebuie pentru ţară! Aşa facem rost de bani pentru pensii şi alocaţii, reducând numărul de parlamentari, tăind pensiile speciale. E simplu! Mai mult curaj, veniţi la vot, nu fugiţi de răspundere!Adevărul ăsta este. Nimeni nu vrea, de fapt, adoptarea acestor iniţiative. Nimeni nu vrea să-şi piardă pensiile”, conchide preşedintele PMP.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pmp,
pensii speciale,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.