Tomac, despre ALDE: Un partid cu 4% la ultimele alegeri nu îşi permite să plece de la guvernare

Postat la 20 august 2019 43 afişări

Preşedintele PMP Eugen Tomac a declarat, marţi, la RFI, despre ALDE, că un partid care a obţinut 4% la ultimele alegeri nu îşi permite să părăsească guvernarea. El a adăugat că partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu nu are nicio perspectivă în afara guvernării.

Tomac, despre ALDE: Un partid cu 4% la ultimele alegeri nu îşi permite să plece de la guvernare

„Nu cred că ALDE părăseşte guvernarea. Un partid cu 4% cât a obţinut la ultimele alegeri nu-şi permite să plece în acest moment de la guvernare, dintr-un motiv foarte simplu, pentru că oricum în interiorul lor majoritatea optează pentru rămânerea la guvernare, în condiţiile în care ALDE a decontat tot ceea ce politic a reuşit să <<implementeze>> împreună cu PSD în ultimii ani. Deci ALDE nu are nici o perspectivă în afara guvernării”, a declarat Eugen Tomac, pentru RFI.

Liderul PMP a adăugat că schimbarea guvernului condus de Viorica Dăncilă este o soluţie bună, indiferent că se va întâmpla înainte sau după alegerile prezidenţiale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvernare,
refuz,
partid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.