O asociere condusă de bistriţenii de la Dimex modernizează drumul judeţean dintre Ungheni şi Târnăveni pentru 22 mil. euro

Postat la 19 august 2019 158 afişări

Compania de construcţii Dimex-2000 Company, controlată de antreprenorii bistriţeni Ioan şi Neluţa Lucreţia Scurtu, în asociere cu OPR Astfalt, Oblas Publicas Y Regadios şi Explan au câştigat un contract de aproximativ 106 mil. lei (22,4 mil. euro) pentru proiectare şi execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor judeţene DJ151B şi DJ142, Ungheni (DN15) – Mica – Târnăveni (DN14A), judeţul Mureş.

O asociere condusă de bistriţenii de la Dimex modernizează drumul judeţean dintre Ungheni şi Târnăveni pentru 22 mil. euro

Durata de execuţie este de 36 de luni, din care 4 luni pentru elaborarea proiectului tehnic, iar finanţarea acordată pentru modernizarea DJ151B şi DJ142, între Ungheni şi Târnăveni provine din fondurile Programului Operaţional Regional 2014-2020. Proiectul este coordonat de Consiliul Judeţean Mureş, în cadrul parteneriatului cu municipiul Târnăveni, comuna Găneşti, comuna Mica şi oraşul Ungheni. Investiţia presupune reabilitarea DJ142 şi DJ151B pe o lungime de 24 km, construirea a 2,4 km de piste de biciclete, dar şi modernizarea unui număr de 24 de staţii de autobuz.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarnaveni,
ungheni,
asociere,
bistrita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.