100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Andreea Preda, marketing manager Teilor

Autor: Ioana Matei Postat la 19 august 2019 551 afişări

„Am învăţat în fiecare zi, cu fiecare situaţie întâlnită şi, poate cel mai important, am învăţat să învăţ de la oamenii din jurul meu: colegi, parteneri, prieteni. Cred foarte mult în ideea că faptele spun mai multe despre tine decât cuvintele.”

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Andreea Preda, marketing manager Teilor

Din funcţia de marketing manager în cadrul companiei Teilor, Andreea Preda conduce o echipă de nouă oameni.

Ea a urmat un master în marketing, servicii şi managementul comunicării în cadrul Universităţii Constantin Brâncoveanu şi spune că fiecare etapă a reprezentat o cărămidă strategică în parcursul său profesional. „Am avut perioade în care m-am confruntat cu întrebări fundamentale şi trăirea de contradicţii. Barometrul a fost de multe ori în zona feedbackului celor din jur, care au fost în mod activ indicatori de performanţă şi de verificare.” Potrivit Andreei Preda, în următorii 3-5 ani departamentul pe care îl conduce vizează transformarea într-un cluster regional.

„Suntem în plin proces de elaborare a strategiei de abordarea pentru noile pieţe”, spune ea. Lanţul de bijuterii Teilor, deţinut de antreprenorul Florin Enache şi avându-l ca CEO pe Horaţiu Vasilescu, are deja peste 40 de magazine în cele mai importante oraşe din ţară, iar expansiunea continuă în România, dar şi în străinătate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.