Altex iese de pe platforma marketplace a eMag, motivând decizia de creşterea comisioanelor=

Postat la 19 august 2019 84 afişări

Retailerul electro-IT Altex, fondat de omul de afaceri Dan Ostahie, a decis să se retragă de pe platforma Marketplace dezvoltată de eMag, motivând decizia prin creşterea semnificativă a comisioanelor practicate de eMag.

Altex iese de pe platforma marketplace a eMag, motivând decizia de creşterea comisioanelor=

“Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMag deoarece în acest moment, creşterea comisioanelor ne fac imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preţ din România, o promisiune pentru ţinerea căreia toţi angajaţii ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenţă în operaţiuni şi prin investiţii inteligente în proiecte care cresc eficienţa.

Toate acestea fac ca ALTEX să fie o afacere profitabilă şi sustenabilă şi ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieţei prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvenţă şi sustenabilitate în creştere şi profit şi respect faţă de promisiunile făcute clienţilor noşti”, a precizat Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decizie,
emag,
crestere,
altex

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.