Toamnă la început de decembrie. Ce temperaturi vor fi luni şi marţi

Postat la 05 decembrie 2011 37 afişări

Luni cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul, centrul ţării şi la munte, temporar va ploua, iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar în a doua parte a intervalului, local va ploua, anunţă Administaţia Naţională a Meteorologiei.

În zona montană, iar noaptea şi în estul Transilvaniei, precipitaţiile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare. Valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei, cu maxime ce vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade şi minime între -2 şi 8 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
polei,
ceata,
chiciura,
temperaturi
/actualitate/toamna-la-inceput-de-decembrie-ce-temperaturi-vor-fi-luni-si-marti-9030190
9030190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.