Titus Munteanu va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu din Bucureşti

Postat la 19 decembrie 2013 57 afişări

Titus Munteanu, care a murit miercuri, la vârsta de 72 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu din Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX regizorul Radu Muntean, fiul realizatorului de televiziune.

Titus Munteanu va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu din Bucureşti

 Ora la care va fi înmormântat realizatorul de televiziune Titus Munteanu nu a fost încă stabilită.

Trupul neînsufleţit al realizatorului de televiziune Titus Munteanu a fost depus joi la prânz la Biserica Sfântul Elefterie Vechi din Bucureşti, a mai spus cineastul.

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit, miercuri, la vârsta de 72 de ani, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai televiziunii publice.

Munteanu era internat de două săptămâni la secţia de terapie intensivă a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, unde a încetat din viaţă miercuri, în jurul orei 13.00, din cauza unei boli respiratorii complexe, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii sanitare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/titus-munteanu-va-fi-inmormantat-sambata-la-cimitirul-bellu-din-bucuresti-11795176
11795176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.