Tişe: PDL cere PSD şi PNL retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei din Parlament

Postat la 28 februarie 2014 33 afişări

Vicepreşedintele PDL Alin Tişe a anunţat că partidul cere PSD şi PNL retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei din Parlament, invocând faptul că documentul este unul "eşuat" şi "un cadavru politic pentru Victor Ponta şi Crin Antonescu".

Tişe: PDL cere PSD şi PNL retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei din Parlament

 Senatorul PDL Alin Tişe a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că revizuirea Constituţiei nu are sens decât în ideea aplicării rezultatului referendumului din 2009.

"PDL cere PSD şi PNL retragerea proiectului de revizuire a Constituţiei din Parlament, care a devenit un proiect eşuat şi un cadavru politic pentru Victor Ponta şi Crin Antonescu, cei doi fiind la putere împreună. Este încă un eşec usturător al guvernării incompetente de 80 la sută formată din PNL şi PSD, un proiect care a eşuat lamentabil din cauza incompetenţei lui Antonescu şi Ponta. Revizuirea Constituţiei nu are sens decât în ideea aplicării rezultatului referendumului din 2009, care înseamnă Parlament unicameral şi 300 de parlamentari", a spus Tişe.

El a susţinut că "PNL este PSD" şi că "PSD lui Ponta este egal cu PNL-ul lui Antonescu şi cu PRL-ul lui Tăriceanu".

"Asta este guvernarea socialistă USL", a afirmat Alin Tişe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tise-pdl-cere-psd-si-pnl-retragerea-proiectului-de-revizuire-a-constitutiei-din-parlament-12164786
12164786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.