Tipic pentru România, chiar şi în anul 2018! Scandal cât casa la cele mai importante alegeri ale anului: preşedintele în funcţie şi-a păcălit adversarii într-un mod incredibil!

Postat la 18 aprilie 2018 418 afişări

Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş au fost păcăliţi de Radu Vişan! În dimineaţa alegerilor, la începutul Adunării Generale în urma căreia vom afla noul preşedinte, secretarul general al FRF a profitat de lipsa de atenţie a contracandidaţilor şefului său şi a reuşit să-i lase pe aceştia fără reprezentanţi în Comisia de Validare a Voturilor.

Tipic pentru România, chiar şi în anul 2018! Scandal cât casa la cele mai importante alegeri ale anului: preşedintele în funcţie şi-a păcălit adversarii într-un mod incredibil!

Ieri, FRF a anunţat mecanismul prin care se stabilesc membrii Comisiei care va număra voturile: "Alegerea Comisiei de validare se face prin vot deschis, de către Adunarea Generală a FRF, la propunerea secretarului general, Radu Vişan. Comisia va fi alcătuită din cinci membri, iar unul dintre ei va ocupa funcţia de preşedinte. Pe scurt, după deschiderea urnei şi numărarea voturilor valabil exprimate şi a celor anulate, Comisia de validare a voturilor va consemna rezultatul alegerilor prin procesul-verbal întocmit şi semnat de toţi membrii comisiei", se arată pe site-ul oficial al Federaţiei.

Azi dimineaţă, însă, Radu Vişan a pus la cale o strategie foarte abilă pentru a-i pune în încurcătură pe adversarii lui Burleanu. Concret, când a venit vorba despre componenţa Comisiei, secretarul General al FRF nu a făcut decât să-i întrebe pe membrii prezenţi în sală dacă sunt de acord cu cele cinci nume propuse de el, dând asigurări că s-a consultat cu Lupescu şi Puşcaş. Cum în afara lui Tudor Iacov şi a altor câţiva nimeni nu a avut nimic de obiectat, Comisia a fost validată în componenţa stabilită de...Vişan. Evident, Lupescu şi Puşcaş s-au trezit, acum, fără un om de încredere în Comisia care va număra voturile!

Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş susţin că nu au fost întrebaţi de Vişan nimicdespre alcătuirea Comisiei de Validare a voturilor, aşa cum oficialul FRF spusese în debutul Adunării de la Casa Fotbalului. Până la alegerile precedente, fiecare candidat recomanda un om din propria echipă pentru Comisa de Validare, însă de această dată s-a procedat altfel. Deşi Vişan susţinea dimineaţa că s-ar fi consultat cu cei trei candidaţi, Lupescu, Puşcaş şi Drăgan afirmă că nu au fost chestionaţi pe această temă.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.