LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Tineri manageri de top 2018: Victor Deleanu, director, Cotnari

Autor: Andra Stroe Postat la 18 iulie 2018 669 afişări

Tineri manageri de top 2018: Victor Deleanu, director, Cotnari

Victor Deleanu este cel mai tânăr moştenitor al principalilor acţionari de la Cotnari SA şi totodată unul dintre cei mai tineri directori de cramă din România. El a preluat pasiunea de la tatăl său, Constantin Deleanu, care are o experienţă de peste 20 de ani în vinurile de Cotnari; la un an de la crearea Casei de Vinuri Cotnari, în 2012, a început să se implice în afacere. Victor Deleanu şi-a dorit în primă fază o carieră de avocat, urmând cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi; la 22 de ani a început însă să lucreze la Casa de Vinuri Cotnari, fiind iniţial tehnician de exploatare şi învăţând, ulterior, toate etapele producţiei de vin.

Compania Cotnari a luat naştere în 1948 şi este una dintre cele mai vechi întreprinderi din domeniul vinificaţiei din România. Cotnari are peste 1.750 de hectare de viţă-de-vie, împărţită în 12 ferme viticole. Producătorul cultivă soiuri precum Fetească Neagră, Busuioacă de Bohotin, Tămâioasă Românească, Grasă de Cotnari sau Fetească Albă.

În total, compania are 450 de angajaţi permanenţi, iar în timpul campaniei de recoltare are peste 1.500 de zilieri. Anual, compania vinde aproximativ 15 milioane de sticle. În plus, în vinoteca proprie are aproximativ un milion de sticle de vin de colecţie începând cu anul 1956. Capacitatea de depozitare a Cotnari este de aproximativ

26 de milioane de litri.


28 de ani  

director  

Cotnari

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.