Tineri manageri de top 2018: Oltea Belciuganu, director de marketing şi comunicare, CEC Bank

Autor: Andra Stroe Postat la 12 iulie 2018 553 afişări

Tineri manageri de top 2018: Oltea Belciuganu, director de marketing şi comunicare, CEC Bank

Oltea Belciuganu coordonează activităţile de marketing şi de relaţii publice, fiind responsabilă de activitatea a 11 colegi. Cel mai important proiect demarat în 2017 a fost pregătirea campaniei „150 de ani de CEC. 10 ani de CEC Bank”.

Reprezentanta CEC Bank povesteşte că a lucrat încă din vremea studenţiei, cea mai mare parte a timpului în marketing şi comunicare. „Am avut şansa să fiu în organizaţii unde s-a întâmplat ceva important şi provocator”, povesteşte ea făcând referire la procese de fuziuni şi achiziţii, listări la bursă; din 2006, s-a alăturat CEC Bank, „unde am avut ocazia de a fi parte din rebrandingul în urma căruia Casa de Economii şi Consemnaţiuni a intrat în cartea de istorie şi în locul ei a apărut CEC Bank, o bancă comercială universală în pas cu zilele noastre”.

Tot în CEC Bank, povesteşte ea, a fost parte a proiectului prin care s-au marcat cei 150 de ani de existenţă continuă pe piaţa românească a băncii. „Acum, în 2018, banca aniversează zece ani de la rebranding şi zece ani de profitabilitate neîntreruptă.”

Oltea Belciuganu este licenţiată a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE, are un master în marketing şi comunicare în afaceri, şi a absolvit şi cursurile Chartered Institute of Marketing, UK-Professional Diploma (2008-2010), precum şi ale MBA-ului Româno-Canadian (2003-2005).

Despre felul în care îşi vede viitorul pe termen lung, Oltea Belciuganu spune: „Este o întrebare la care m-am gândit mult, însă nu am găsit un răspuns. Ştiu sigur că îmi doresc să fac proiecte care contează, că am nevoie de un mediu care să mă provoace, că am nevoie să învăţ de la oameni valoroşi. Îmi doresc ca în România valoarea marketingului să fie conştientizată de fiecare antreprenor încă de la început şi folosită ca atare pentru a creşte afaceri româneşti de succes. Îmi doresc ca etica să fie un pilon important al marketingului în orice domeniu. Până acum, viaţa a fost generoasă cu mine, aşa că privesc cu încredere către viitor”.


39 de ani  

Director de marketing şi comunicare  

CEC Bank

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.