Timmermans, un critic al reformei asupra justiţiei din România, va fi propunerea socialiştilor la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

Autor: Mircea Olteanu Postat la 09 decembrie 2018 28 afişări

Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, a fost desemnat sâmbătă drept candidatul Partidul Socialiştilor Europeni (PES) pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, urmând ca noul lider al instituţiei UE să fie ales în luna mai, informează postul France 24.

Delegaţii din partea formaţiunilor membre ale PES l-au desemnat pe Timmermans în cadrul celui de-al 11-lea congres al Partidul Socialiştilor Europeni, care a avut loc la Lisabona.

Timmermans, fost ministru de Externe al Olandei, era singurul rămas în cursă internă din cadrul PES, după retragerea slovacului Maros Sefcovic.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TIMMERMANS,
PARTIDE,
ALEGERI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.