Timiş: Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, cercetat într-un dosar de trafic de migranţi

Postat la 13 septembrie 2013 45 afişări

Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a vândut Furadan cântăreţei Mădălina Manole, este cercetat într-un dosar de trafic de migranţi, după ce a fost prins în timp ce transporta cu maşina doi irakieni care voiau să treacă fraudulos graniţa în Arad, el fiind în prezent audiat la sediul DIICOT Timişoara.

Timiş: Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, cercetat într-un dosar de trafic de migranţi

 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, timişoreanul Sorin Urziceanu, de 36 de ani, este suspectat de implicare într-o reţea de trafic de migranţi, el fiind audiat la sediul DIICOT Timişoara.

La intrarea la audieri, Sorin Urziceanu a declarat că este vorba despre lipsă de colaborare între Poliţia de Frontieră din Arad şi cea din Timişoara.

"Nu e vorba de niciun ban, o să vă spun imediat după ce îmi dă drumul. Este vorba de lipsa de colaborare între Poliţia de Frontieră de la Arad şi Timişoara. A fost o cursă de taxi şi o să vă spun când ies", a declarat Sorin Urziceanu.

Sorin Urziceanu lucrează ca taximetrist în Timişoara.

Sorin Urziceanu a fost prins de oamenii legii la Vama Turnu din Arad, în timp ce transporta cu maşina personală doi irakieni care intenţionau să treacă graniţa fraudulos în Ungaria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/timis-barbatul-care-i-a-vandut-furadan-madalinei-manole-cercetat-intr-un-dosar-de-trafic-de-migranti-11325515
11325515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.