Ţigările mentolate vor fi interzise, iar cele subţiri vor fi vândute în pachete cât mai puţin atrăgătoare

Postat la 05 mai 2016 376 afişări

Noile reguli de combatere a fumatului au fost validate de Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Astfel, din 2020, ţigările mentolate vor fi interzise, iar din 20 mai, anul acesta, ţigările subţiri - slim - vor fi vândute în pachete cât mai puţin atrăgătoare.

Ţigările mentolate vor fi interzise, iar cele subţiri vor fi vândute în pachete cât mai puţin atrăgătoare

Directiva antitutun, pusă la punct de Comisia Europeană după ani şi ani de negocieri, fusese contestată în instanţa de Polonia şi de doi mari producători de ţigarete.

Avertismentul privind riscurile pentru sănătate e format dintr-un mesaj şi o fotografie şi trebuie să ocupe 65 la sută din suprafaţa exterioară a fiecărui pachet.

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene reafirmă interdicţia pentru ţigările mentolate, care, prin aromă, ar putea deveni mai atractive pentru consumatori.

Cititi mai multe pe www.stiriletvr.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tigari,
interzicere,
scadere,
vanzare,
curte,
europene,
justitie
/actualitate/tigarile-mentolate-vor-fi-interzise-iar-cele-subtiri-vor-fi-vandute-in-pachete-cat-mai-putin-atragatoare-15283707
15283707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.