The Sunday Times pretinde 1,2 milioane de euro de la Lance Armstrong

Postat la 24 decembrie 2012 7 afişări

Publicaţia britanică The Sunday Times a anunţat că va cere în justiţie 1,2 milioane de euro de la Lance Armstrong, la şase ani după semnarea unui acord financiar între ziar şi fostul ciclist american, care a fost depistat pozitiv şi i s-au retras cele şapte victorii în Turul Franţei.

"Este evident că procedura nu a avut niciun temei şi a fost frauduloasă. Afirmaţiile dumneavoastră că nu aţi folosit substanţe dopante au fost în mod deliberat false", se arată în scrisoarea pe care publicaţia britanică a transmis-o avocaţilor lui Lance Armstrong. Sunday Times, care a sugerat că Armstrong foloseşte produse dopante, a fost nevoită în 2006 să-i plătească rutierului american peste 360.000 de euro, după o plângere a acestuia. Acum, publicaţia britanică cere 1,2 milioane de euro, reprezentând suma plătită în 2006, dobânzi şi cheltuieli de judecată.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/the-sunday-times-pretinde-1-2-milioane-de-euro-de-la-lance-armstrong-10410044
10410044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.