"The Shape of Water", de Guillermo del Toro, lider în topul nominalizărilor la Globurile de Aur 2018

Postat la 11 decembrie 2017 38 afişări

Lungmetrajul "The Shape of Water", de Guillermo del Toro, a primit cele mai multe nominalizări - şapte - la premiile Globul de Aur 2018, în timp ce producţia HBO "Big Little Lies" conduce în categoriile dedicate televiziunii, cu şase selecţii, informează hfpa.org.

"The Shape of Water", de Guillermo del Toro, lider în topul nominalizărilor la Globurile de Aur 2018

Nominalizările pentru cea de-a 75-a ediţie a galei Globurilor de Aur au fost anunţate luni, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Alfre Woodard, Garrett Hedlund, Kristen Bell, Sharon Stone, ambasadoarea Golden Globes Simone Garcia Johnson şi Meher Tatna, preşedintele Hollywood Foreign Press Association (HFPA), au anunţat nominalizările pentru cele 25 de categorii de premii pentru cinema şi televiziune.

Cea de-a 75-a ediţie a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc pe 7 ianuarie 2018, la Los Angeles. Gala va fi prezentată de vedeta TV Seth Meyers.

Citiţi lista completă a nominalizărilor pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.