Tesco Ungaria are zeci de mii de clienţi pe telefonia mobilă

Postat la 03 decembrie 2012 111 afişări

Subsidiara din Ungaria a Tesco, cel mai mare retailer din Marea Britanie, a strâns în mai puţin de un an câteva zeci de mii de clienţi pentru operatorul virtual de telefonie mobilă (MVNO) lansat în luna martie în parteneriat cu grupul Vodafone, scrie Budapest Business Journal.

Un MVNO este un operator care furnizează servicii de voce şi date mobile fără a-şi construi propria reţea de antene şi fibră optică, ci închiriind infrastructura de la operatori existenţi. Tesco Mobile a ajuns la o bază de "câteva zeci de mii de clienţi" bazându-se pe cele câteva sute de mii de clienţi care intră în re­ţea­ua de magazine a Tesco. Compania a înregistrat astfel şi costuri mai mici de marketing şi vânzări decât o companie care ar fi pornit de la zero în lansarea unui MVNO, au spus repre­zentanţii Tesco.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tesco Ungaria,
telecom,
telefonie mobilă
/actualitate/tesco-ungaria-are-zeci-de-mii-de-clienti-pe-telefonia-mobila-10362768
10362768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.