Terase panoramice, jacuzzi, saună şi duş în aer liber in satul ascuns din Apuseni, una dintre cele mai frumoase locaţie din România

Postat la 15 septembrie 2023 68 afişări

Terase panoramice, jacuzzi, saună şi duş în aer liber in satul ascuns din Apuseni, una dintre cele mai frumoase locaţie din România

În Munţii Trascăului, ascuns de freamătul lumii, dar contectat la internet, se află un mic sat creat de investitori români pentru a le oferi străinilor tot confortul atunci când vin să trăiască adevărata viaţă la ţară.

„Satul, din Munţii Apuseni, la peste 800 de metri altitudine, se află într-o poiană liniştită a masivului Bedeleu, şi este un cuib de linişte şi relaxare. Raven’s Nest este mai mult un cătun, un complex turistic, decât o pensiune” scriam anul trecut în prezentarea satului din inima Apusenilor.

Astăzi, administratorii complexului au anunţat că de acum va fi disponibilă „Casa Bravilor”, CEA MAI NOUĂ completare a satului ascuns, care poate găzdui 2 adulţi (şi maxim 2 copii): „Este retras în zona împădurită a Raven’s Nest şi are beneficiul unic al unei terase panoramice private unde oaspeţii se pot bucura de jacuzzi privat, saună şi duş în aer liber”.

Cititi mai multe pe www.apuseni.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ascundere,
transilvania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.