Teodorovici: Rectificarea bugetară va fi săptămâna viitoare, cu sau fără avizul CSAT

Postat la 21 august 2018 54 afişări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat marţi că, în mod normal, rectificarea bugetară va fi votată săptămâna viitoare în Guvern, indiferent dacă măsura va primi avizul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării - CSAT.

Teodorovici: Rectificarea bugetară va fi săptămâna viitoare, cu sau fără avizul CSAT

Avizul de la CSAT este în curs de a fi obţinut, urmând să fie obţinut printr-o procedură scrisă, iar, dacă nu va fi trimis, Executivul va trimite o solicitare. Ministrul Finanţelor susţine că nu poate exista un blocaj în adoptarea rectificarea bugetării, în cazul în care nu va exista un consens în CSAT.

„Din punctul meu de vedere, poate să fie fără acest aviz, pentru că nu scrie nicăieri în lege, dar s-a mers pe o cutumă (...) Anul viitor sper să nu mai avem nevoie de un astfel de aviz”, a subliniat Teodorovici, care a amintit că la rectificarea bugetară din 2015 nu a fost nevoie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.