Optima a înregistrat o creştere de aproape 50% în primele şase luni ale lui 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 21 august 2018 410 afişări

Optima, compania de outsourcing cu capital majoritar românesc a înregistrat o creştere financiară de 44% în primele şase luni ale lui 2018 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Optima a înregistrat o creştere de aproape 50% în primele şase luni ale lui 2018

Ne aşteptăm să urmăm aceeaşi tendinţă la nivelul înregului an, şi să ajungem 20 de milioane de lei. În prezent, la jumătatea anului, culegem roadele extinderii în ţară şi creştem pe baza portofoliului actual de clienţi, atingând o cifră de afaceri de 10 milioane de lei ”, afirmă Daniel Mereuţă, director general Optima. El spune că la baza creşterii înregistrate de companie se află eficientizarea proceselor interne şi consolidarea echipei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.