Teodorovici: Fondul Suveran va continua activitatea Planului Naţional de Dezvoltare Locală

Postat la 18 februarie 2019 74 afişări

Normele de aplicare ale actelor normative care privesc înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii vor defini activitatea instituţiei, văzută ca o continuare a Planului Naţional de Dezvoltare Locală, a declarat luni Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor.

Teodorovici: Fondul Suveran va continua activitatea Planului Naţional de Dezvoltare Locală

Prezent la cea de-a XXII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România, Teodorovici a spus că bugetul prevede sumele necesare activităţii findului, dar că trebuiesc definite priorităţile de dezvoltare, proiectele şi instituţiile care pot primi finanţări din partea fondului.

Planul Naţional de Dezvoltare Locală reprezintă sursa de finanţare pentru infrastructura locală pentru dezvoltarea unor servicii publice în sănătate, educaţie, apă – canalizare, energie termică şi electrică, inclusiv iluminat public, transport, drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire şi sport.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltare,
activitate,
fond,
national

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.