Mesajul ŞOCANT pe care un recruiter l-a primit înainte de un interviu, pentru postul de recepţioneră, de la o tânără candidată | FOTO

Autor: Departamentul Life Postat la 17 februarie 2019 63 afişări

Un recruiter din Australia a povestit o întâmplare bizară care s-a petrecut recent. Graham Wynn a declarat că a fost şocat să primească un mesaj de la o candidată care i-a oferit servicii sexuale în schimbul unui job ca recepţioneră, potrivit News.com.au.

Bărbatul a publicat şi captura de ecran cu conversaţia. În imagine se vede cum Wynn îi transmite femeii datele la care ar putea avea loc interviul. Apoi, tânăra îl întreabă dacă este ceva ce poate face pentru el astfel încât să priumească jobul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaj,
interviu,
tanara,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.