Cel mai rapid SUV din lume atinge o viteză maximă de 306 km/h

Autor: Departamentul Economic Postat la 17 februarie 2019 201 afişări

Bentley a publicat mai multe detalii despre noul Bentayga Speed. Acesta este prezentat ca cel mai rapid SUV din lume, potrivit ProMotor.

Bentley Bentayga Speed​​ dispune de o versiune îmbunătăţită a renumitului motor W12 de 6 litri care produce 635 CP, acesta atinge o viteză maximă de 306 km/h. Maşina ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

Desenat, proiectat şi realizat în Marea Britanie, Bentayga Speed ​​este cel mai puternic şi performant Bentayga de până acum. Acesta se bazează pe o tradiţie a modelelor de viteză care s-a născut cu Continental GT în 2007 şi împinge limitele performanţei pentru Bentayga, după ce anul trecut a întregistrat un record la Pikes Peak International Hill Climb.

Citeşte continuarea...

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rapid,
suv,
viteza,
bentley

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.