TENSIUNI la vârf în Sri Lanka: Şeful poliţiei refuză să demisioneze după seria de atentate, deşi preşedintele i-a solicitat acest lucru

Autor: Teodora Marinescu Postat la 27 aprilie 2019 42 afişări

Şeful Poliţiei statului Sri Lanka a respins cererea preşedintelui Maithripala Sirisena de a demisiona în urma atacurilor teroriste de săptămâna trecută, au informat sâmbătă două surse din cadrul administraţiei prezidenţiale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Sirisena, care este criticat pentru că nu a putut preveni incidentul de duminica trecută, i-a acuzat pe inspectorul general al poliţiei Pujith Jayasundara şi pe ministrul apărării Hemesiri Fernando că nu i-au împărtăşit alertele de securitate.

Fernando şi-a anunţat demisia săptămâna această, însă Jayasundara refuză, au adăugat cele două surse.

"A refuzat să demisioneze în pofida cererii preşedintelui", a declarat un oficial.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI LANKA,
POLIŢIE,
DEMISIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.