Tenis în culori

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 09 septembrie 2018 27 afişări

Indiferent că au zgură, iarbă ori suprafeţe dure, terenurile de tenis arată toate la fel sau cel puţin aşa stăteau lucrurile până când United States Tennis Association s-a gândit să facă o schimbare ca să marcheze cei 50 de ani trecuţi de la prima ediţie a turneului US Open.

Tenis în culori

Aceasta a invitat o serie de artişti să înveselească terenuri de tenis din cinci oraşe americane, Miami, Los Angeles, Chicago, Cincinnati şi New York, în cadrul proiectului Art Courts. Terenurile viu colorate nu vor fi folosite însă în competiţii oficiale, ci doar pentru agrement şi antrenamente, existând antrenori care consideră că desenele realizate de artiştii invitaţi, care par a distrage atenţia jucătorilor, i-ar putea, de fapt, ajuta pe aceştia să-şi dezvolte capacitatea de concentrare. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.