Televiziunile de filme ale Realitatea Media se închid oficial. CNA le-a retras licenţele

Postat la 19 iulie 2013 86 afişări

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să retragă licenţele audiovizuale ale CineStar, ActionStar şi ComedyStar - televiziunile de filme ale Realitatea Media -, din cauză că acestea şi-au întrerupt emisia mai mult de 90 de zile.

Televiziunile de filme ale Realitatea Media se închid oficial. CNA le-a retras licenţele

 Decizia a fost luată de membrii CNA, în şedinţa de joi, cu unanimatate de voturi, în baza articolului 57, alineatul 1, litera b din Legea audiovizualului, care prevede că "Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului".

Cele trei televiziuni de filme ale Realitatea - Caţavencu au primit în 25 septembrie 2008 licenţe audiovizuale de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/televiziunile-de-filme-ale-realitatea-media-se-inchid-oficial-cna-le-a-retras-licentele-11132534
11132534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.