#TeleormanLeaks: Rise Project publică noi imagini video din vestita valiză gasită pe câmp

Postat la 17 noiembrie 2018 154 afişări

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD, printre care Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu.

#TeleormanLeaks: Rise Project publică noi imagini video din vestita valiză gasită pe câmp

Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Petru Frătean, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, Ioan Mang, sunt câţiva dintre cei care apar în filmuleţul publicat de Rise Project de la o partidă de vânătoare.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiş, director general Tel Drum, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

 

Rise Project a publicat recent documente pe care spune că le-a primit de la un ţăran care a găsit o valiză.

 

Printre acestea se afla şi un proces verbal de la partida de vânătoare, din 4 ianuarie 2014, pe fondul de vânătoare gestionat de AVPSS Turris Turnu Măgurele. Documentul menţionează şi vânatul aprobat: 20 de mistreţi, două vulpi, 6 iepuri.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicare,
imagini,
video,
partida

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.