Telekom România a ocupat locul doi în topul portabilităţii operatorilor de telefonie, cu 249.000 de utilizatori portaţi

Autor: Ioana Matei Postat la 10 februarie 2020 98 afişări

Telekom România a ocupat locul doi în topul portabilităţii operatorilor de telefonie, cu 249.000 de utilizatori portaţi

70% dintre românii care s-au portat în reţeaua Telekom Romania declară că sunt mai mulţumiţi acum cu serviciile de telecomunicaţii, arată rezultatele unui studiu realizat de companie în noiembrie 2019, pe un eşantion de clienţi noi, reprezentativ la nivel naţional, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Volumul de date mobile, minutele şi SMS-urile incluse în abonamentele de telefonie mobilă, calitatea semnalului, viteza internetului, preţul şi calitatea interacţiunii cu angajaţii Telekom, au fost factori evaluaţi pozitiv de către noii clienţi Telekom Romania. Rezultatele de portare pentru anul 2019, anunţate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Telecomunicaţii (ANCOM), potrivit cărora grupul de companii  Telekom Romania a ocupat locul al doilea în topul portabilitătii cu peste 249.000 de numere de telefonie mobilă portate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.