Mai bine să-ţi vezi casa de sus

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 februarie 2020 146 afişări

Colindatul la pas al unei proprietăţi imobiliare sau plimbatul cu maşina prin zonă, unde se poate, nu prea mai sunt pe placul celor foarte bogaţi, mulţi dintre aceştia preferând să studieze oferta de sus.

Mai bine să-ţi vezi casa de sus

Ca atare, la mare căutare sunt proprietăţile unde pot ateriza elicoptere sau care au în apropiere un mic aeroport pentru avioanele particulare ale proprietarilor sau potenţialilor cumpărători, scrie The Telegraph. Superbogaţii se plimbă cu elicopterul între insulele din Grecia, iar dezvoltatorii de locuinţe de lux se adaptează, prevăzând din construcţie eliporturi. La fel şi la Miami, unde există eliporturi pe acoperiş, mici aeroporturi ori chiar eliporturi pe apă, în Golful Biscayne. Şi Riviera Franceză, dar nu numai, se conformează tendinţei. Facilităţile pentru avioane particulare şi elicoptere prind bine şi dezvoltatorilor sau agenţiilor care vor să vândă proprietăţi de lux, potenţialii clienţi considerând că e mai simplu şi mai rapid să vadă proprietăţile care-i interesează din aer, fiind plimbaţi pe deasupra ei cu avionul sau elicopterul, ori, dacă sunt prea ocupaţi, trimiţându-şi prietenii la asemenea vizionări, pentru a reduce lista de vizitat. Mai sunt şi proprietari de locuinţe de lux care preferă un mic aeroport în apropiere pentru a putea transporta mai uşor materiale, opere de artă şi piese de mobilier în vederea renovării. Unii dezvoltatori plănuiesc să le ofere clienţilor ceva şi mai avansat, cum ar fi Omniyat din Dubai care colaborează cu Aston Martin pentru crearea unor drone care să transporte oameni. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.