Telefon sau consola de jocuri? Sony revolutioneaza tehnologia (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 13 ianuarie 2011 76 afişări

Au aparut primele poze detaliate cu Sony Ericsson Z1, supranumit si telefonul PlayStation , dupa slider-ul lateral ocupat cu butoane in stil Sony PSP.

Desi compania nu a vrut sa ofere niciun detaliu despre telefon, analistii de pe piata vehiculeaza ca aparatul va avea procesor Qualcomm la 1GHz, 512MB memorie RAM si 1GB ROM, alaturi de un slot pentru card de memorie microSD. De asemenea, Z1 va avea un ecran de 4,3 inch, conectivitate Wi-Fi si Bluetooth.

Cele doua grupuri de taste pentru jocuri, prezente pe slider-ul lateral, sunt completate de un pad multitouch, iar sistemul de operare pe care ruleaza este Android 2.3 Gingerbread. Despre telefonul PlayStation al Sony Ericsson s-au mai auzit zvonuri, insa, niciunul dintre ele nu a fost confirmat oficial pana acum de catre companie. Se pare ca Sony Ericsson Z1 va fi lansat in primavara acestui an, cu un pret de comercializare estimat la 500 dolari, pentru care vom primi si un pachet cu 5 jocuri bonus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefon,
tehnologie,
Sony Ericsson Z1
/actualitate/telefon-sau-consola-de-jocuri-sony-revolutioneaza-tehnologia-galerie-foto-7886570
7886570
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.