Tehnologia care ar putea înlocui smartphone-urile se pregăteşte de lansare

Postat la 07 aprilie 2022 271 afişări

Tehnologia care ar putea înlocui smartphone-urile se pregăteşte de lansare

Mojo Vision intenţionează să îşi testeze produsul cu tehnologia Invisible Computing pentru a oferi mai multe beneficii pentru anumite nevoi cotidiene.

Potrivit companiei, lentilele de contact vor permite purtătorului să acceseze anumite informaţii „rapid şi discret”, fără a privi în jos la un ecran, folosind doar ochii.

Potrivit mărcii, Mojo Lens are un ecran MicroLED de 14000 de pixeli. Are un diametru mai mic de 0,5 mm şi se pretinde a fi „cel mai mic şi mai dens din lume”.

Smartphone-urile fac parte din viaţa noastră de zi cu zi şi este imposibil să ne imaginăm un viitor fără ele. Dar dacă lentilele de contact ar putea fi folosite într-un mod similar cu un smartphone? Deşi această lume utopică este încă departe, Mojo Vision a prezentat miercuri prima lentilă de contact „cu adevărat inteligentă” din lume, informează 20Minutos.

Denumit Mojo Lens, prototipul este descris ca fiind „cel mai mic şi mai dens ecran dinamic din lume”. De asemenea, acesta dispune de „comunicare cu latenţă redusă” şi de o interfaţă pe care utilizatorul o poate controla cu ochii.

Mojo Vision intenţionează să îşi testeze produsul cu tehnologia Invisible Computing pentru a oferi mai multe beneficii pentru anumite nevoi cotidiene. Potrivit companiei, lentilele de contact vor permite purtătorului să acceseze anumite informaţii „rapid şi discret”, fără a privi în jos la un ecran, folosind doar ochii.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
smartphone,
inlocuire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.