Te costă 0 lei să ajuţi

Autor: Ioana Matei Postat la 04 octombrie 2020 22 afişări

Te costă 0 lei să ajuţi

PROFI

Motivaţie:

„Ca orice alt act de binefacere, această campanie de responsabilitate socială merită sa fie cunoscută ca model de bune practici, să inspire cât mai mulţi oameni, cât mai multe alte companii. Sperăm că succesul ei va face să crească în continuare numărul celor care vor dori să ni se alăture în acţiunile de binefacere şi în obţinerea succesului”, spun reprezentanţii companiei.

Descrierea proiectului:

Campania „Te costă 0 lei să ajuţi” s-a desfăşurat în toate magazinele Profi, de la 09.09.2019 până la 13.10.2019. Votul cumpărătorilor a direcţionat cei un million şi jumătate de lei donaţi de Profi către educaţie, sănătate, drepturile copiilor, incluziune/servicii sociale, protecţia mediului, cultură şi sport, făcând o diferenţă în bine în viaţa multor copii şi tineri. Clienţii Profi au votat  unul dintre proiectele propuse de către şapte ONG-uri participante, iar votarea s-a făcut scanând la infochioşcurile din magazine codul de bare al bonurilor fiscale. Fiecare bon fiscal a reprezentat echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturilor, in timp ce produsele sponsorSAC au oferit cumpărătorilor puncte suplimentare. În final, fiecărui ONG i-a revenit o sumă proporţională cu numărul total de puncte acumulate la nivel naţional.

Efecte:

Sumele primite de la Profi au ajutat 330 de copii să evite abandonul şcolar şi 90 de profesori să-şi îmbunătăţească abilităţile de predare şi empatizare, au permis pe parcursul unui an unui număr de 150 de mame şi copii în dificultate să îşi construiască un viitor împreună, au sprijinit dezvoltarea unei reţele de servicii medicale prin telemedicină.  Finanţare au fost şi proiectul „Şi eu am dreptul să mă joc”, destinat copiilor bolnavi internaţi, programul de burse „10 pentru gimnastică” care oferă o şansă tinerelor gimnaste, precum şi menţinerea echilibrului în natură prin plantarea de copaci.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

ALEPH STORY: Cum au vândut toate guvernele cea mai valoroasă resursă a României în Occident, punând în pericol chiar viitorul ţării? O discuţie cu Cristian Hostiuc, ZF şi Costi Mocanu, Aleph News-STIU

ZF.ro
Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri de 80% la peste 3.000 de mărci Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri de 80% la peste 3.000 de mărci
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Mediafax
Riadul neagă orice împlicare în asasinarea directorului programului  nuclear din Iran: „Nu este politica Arabiei Saudite să se lanseze în asasinate” Riadul neagă orice împlicare în asasinarea directorului programului nuclear din Iran: „Nu este politica Arabiei Saudite să se lanseze în asasinate”
Marea Britanie a devenit prima ţară din lume care a aprobat vaccinul împotriva COVID-19 produs de Pfizer / BioNTech pentru utilizare pe scară largă
MonitorulApararii
Aliaţi şi inamici ai României, cei dintotdeauna şi cei de acum Aliaţi şi inamici ai României, cei dintotdeauna şi cei de acum
1 Decembrie, prin ani. Povestea continuă
MonitorulPartidelor
Nicuşor Dan anunţă cu cine votează la parlamentare Nicuşor Dan anunţă cu cine votează la parlamentare
Politician, înaintea alegerilor parlamentare: E disperare mare
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Vinovaţii fără vină COMENTARIU Valeriu Şuhan: Vinovaţii fără vină
Victimă a violenţei domestice ne întoarcem la ei pentru că nu avem alte pârghii. Ce se află în spatele lui ”se va schimba”

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.