TBI Bank a majorat dobânzile la depozitele în lei, în contextul creşterii inflaţiei, maximul fiind o dobândă anuală fixă de 6%

Autor: Roxana Rosu Postat la 26 aprilie 2022 81 afişări

TBI Bank a majorat dobânzile la depozitele în lei, în contextul creşterii inflaţiei, maximul fiind o dobândă anuală fixă de 6%

TBI Bank a majorat dobânzile la depozitele online şi offline în lei, în contextul creşterii inflaţiei, cel mai mare randament fiind la depozitul online pe 36 de luni, cu o dobândă anuală fixă de 6%.

Alte rate ale dobânzii pentru depozitele în lei sunt de 5,5% pentru 24 de luni, 5,2% pentru 18 luni şi 5% pentru 12 luni.

„Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est mai mulţi ani la rând, TBI a oferit în mod constant unele dintre cele mai bune dobânzi la depozite din România, iar 2022 nu face excepţie. Obiectivul nostru este să fim banca preferată pentru economiile românilor prin dobânzile atractive şi varietatea de produse simple şi flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienţi. Acum, românii au garanţia că le oferim cea mai bună soluţie de economisire din piaţă”, a spus Lukas Tursa, SVP Funding.

De asemenea, deschiderea unui cont de depozit online sau offline, în sucursale, are comision zero, dar şi pentru administrarea şi depunerea sau retragerea banilor în numerar la scadenţă. Clienţii beneficiază în continuare de o dobândă anuală de 1% şi atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen şi aleg să închidă depozitul mai devreme.

În 2021, depozitele consituite de persoane fizice la TBI au crescut în România cu peste 50%.

TBI Bank operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania. Prin diverse canale digitale, o reţea proprie de 300 de sucursale şi parteneriate de încredere cu aproape 14.000 de comercianţi şi retaileri mici şi mari, TBI are un portofoliu de 2 milioane de clienţi în 2021 şi a acordat aproape 500.000 de credite. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
dobanda,
online,
depozit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.