Taxă de 100 de lei pentru elevii care nu iau Bac-ul

Postat la 12 septembrie 2012 49 afişări

Deputatul independent Daniel Oajdea va supune la vot prevederea conform căreia un elev care pică la Bac trebuie să plătească 100 de lei la reexaminare.

După modelul din universităţi, unde restanţele se plătesc, deputatul independent Daniel Oajdea cere taxarea elevilor care nu iau bacalaureatul din prima.

Pentru reexaminare, elevul va plăti suma de 100 de lei, astfel că va fi motivat să înveţe pentru a trece examenul.

"Nu văd de ce absolvenţii de liceu care nu iau bacalaureatul să nu plătească o taxă de reexaminare, aşa cum se procedează în mediul universitar, unde studenţii îşi achită fiecare restanţă. În acest fel, elevii vor fi motivaţi să înveţe pentru Bac. Eu cred că nu le convine să le ceară bani părinţilor pentru reexaminare", a declarat deputatul independent Daniel Oajdea pentru Libertatea.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Taxă,
Bac-ul,
Daniel Oajdea
/actualitate/taxa-de-100-de-lei-pentru-elevii-care-nu-iau-bac-ul-10060346
10060346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.