TAROM suspendă operarea curselor comerciale către sau dinspre Republica Moldova şi Israel

Autor: Dorin Oancea, Mediafax Postat la 16 septembrie 2020 184 afişări

TAROM suspendă operarea curselor comerciale către sau dinspre Republica Moldova şi Israel

Că urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi, TAROM suspendă operarea curselor comerciale până la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, către sau dinspre Republica Moldova şi Israel, anunţă compania aeriană. 

Decizia este urmarea faptului că autorităţile din România au anunţat prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, până în data pe 15 octombrie 2020.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

De la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarom,
curse aerine,
curse,
israel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.