TAROM a anunţat reduceri la biletele de avion. Unde puteţi zbura cu 39 de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 29 martie 2017 288 afişări

TAROM a anunţat reduceri la biletele de avion. Unde puteţi zbura cu 39 de euro

Compania naţională de stat TAROM a anunţat pe site-ul companiei o ofertă în care vinde bilete cu preţuri care pornesc de la 39 de euro, cu toate taxele incluse.

Astfel, cu 39 de euro, pasagerii români pot călători pe rute interne (între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea, Timişoara); cu 79 de euro (pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena şi între Iaşi-Torino şi între Sibiu şi Munchen); 99 de euro (pentru călătorii între Bucureşti şi Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv).

Preţurile includ toate taxele.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei, promoţia va ţine până la data de 5 aprilie 2017, iar perioada de călătorie trebuie să se încadreze în limita de 31 martie 2018.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
bilete,
tarom,
avion,
reduceri,
bucuresti,
calatori,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.