Tarile arabe, noua destinatie pentru romanii fara job

Postat la 12 aprilie 2011 24 afişări

Daca Italia si Spania nu mai sunt demult cea mai la indeamana solutie pentru cei care vor sa castige mai multi bani in strainatate, iar celelalte tari din Europa isi revin mai greu dupa criza economica, statele din lumea araba vin cu oferte de angajare din ce in ce mai tentante pentru romani.

Veti spune ca sa lucrezi intr-o tara araba este mai periculos decat in oricare alta zona din lume. Riscul, insa, este acoperit de salarii, unele dintre ele depasind chiar si 5.000 de dolari pe luna.

Iar daca, pana acum, tari precum Kuweit, Qatar sau Emiratele Arabe Unite angajau, cu precadere, specialisti in industria petrolului, acum angajatorii din aceasta zona a Globului ofera romanilor si joburi mai accesibile, ca lucratori in industria turismului, in constructii sau in servicii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tarile arabe,
destinatie,
romani,
joburi
/actualitate/tarile-arabe-noua-destinatie-pentru-romanii-fara-job-8149386
8149386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.