Tarifele de interconectare pentru telefonia mobilă scad cu 24% de la 1 septembrie

Postat la 30 august 2012 7 afişări

Tarifele maxime de interconectare percepute de operatorii reţelelor mobile de telefonie vor scădea cu 24% de la 1 septembrie, până la nivelul de 3,07 eurocenţi/minut, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

"Ca urmare a reglementărilor ANCOM, începând cu data de 1 septembrie, tarifele maxime de interconectare percepute de operatorii reţelelor mobile de telefonie vor scădea cu 24%, până la nivelul de 3,07 eurocenţi/minut. Aceasta este a doua etapă de reducere a plafoanelor maxime pentru tarifele de interconectare la telefonia mobilă în acest an, după cea din martie, când tarifele au fost reduse cu valori cuprinse între 19% şi 30%", se arată într-un comunicat al instituţiei. Prima etapă de reducere a tarifelor de interconectare a avut loc la 1 martie, la 4,05 eurocenţi/minut. Operatorii cărora li se aplică această reglementare sunt Cosmote România, Orange România, Romtelecom, RCS&RDS, Telemobil şi Vodafone România.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
tarife,
interconectare,
telefonie mobila
/actualitate/tarifele-de-interconectare-pentru-telefonia-mobila-scad-cu-24-de-la-1-septembrie-10000128
10000128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.