Tăriceanu ştie cine îl poate învinge pe Iohannis la prezidenţiale. Propunerea aşteaptă acordul lui Dragnea

Autor: Cătălin Legănel Postat la 12 mai 2018 2956 afişări

Tăriceanu ştie cine îl poate învinge pe Iohannis la prezidenţiale. Propunerea aşteaptă acordul lui Dragnea

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, la Constanţa, că pentru avea o şansă la alegerile prezidenţiale, Coaliţia aflată la guvernare ar trebuie să aibă un candidat unic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că fiind într-o coaliţie cu PSD, apreciază că vor câştiga dacă vor merge „pe candidatură unică” la alegeri.

Este oficial: Tinerii români, vor putea circula gratuit cu trenul prin Europa. Cum puteţi obţine permisele de călătorie

Cum s-ar putea debloca Bucureştiul? Soluţia unuia dintre cei mai buni arhitecţi din România

 

„S-au trezit nişte colegi de-ai mei, dintr-o organizaţiei judeţeană, cu ideea asta: Domnule, trebuie să discutăm despre candidatura la preşedinţie! Evident că într-o zi o să discutăm, dar nu discutăm de acum pentru că e mult prea devreme. Nu se porneşte într-o cursă prezidenţială de acum. Fiind într-o coaliţie politică cu PSD-ul, aprecierea mea şi cred că şi a colegilor mei, este că vom avea o şansă dacă vom merge cu o candidatură unică. Deci va trebui să discutăm şi cu cei din PSD, la un anumit moment, momentul, vă spun clar, încă nu a venit”, a spus Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a mai spus că această variantă este „optimă”, „dacă o să accepte şi ei (PSD – n.r.).

„Eu cred că varianta optimă este o candidatură unică, dacă o să accepte şi ei, o să mergem cu o candidatură unică, dacă nu, atunci sigur că se deschid alte posibilităţi, dar eu cred că aceasta va fi prima opţiune”, a mai spus Tăriceanu.

Întrebat dacă va candidat la preşedinţie, liderul ALDE a răspuns că pentru a candida „trebuie să devin candidat, ca să fiu candidatul, în primul rând, al coaliţiei”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TĂRICEANU,
PREŞEDINŢIE,
CANDIDATURĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.