„România 100 ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“. Companiile din Braşov şi-ar dubla businessul dacă ar exista autostradă.

Postat la 11 mai 2018 118 afişări

♦ Braşovul ocupă locul opt în topul judeţelor după cifra de afaceri realizată de companii, iar antreprenorii spun că de creşterea acestuia este legată şi dezvoltarea altor judeţe, precum Covasna.

„România 100 ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“. Companiile din Braşov şi-ar dubla businessul dacă ar exista autostradă.

Întârzierea construirii aeroportului şi a unei autostrăzi care să lege Braşovul de cele mai importante oraşe din ţară, lipsa forţei de muncă bine pregătită şi neimplicarea mediului politic în rezolvarea problemelor cu care se confruntă an­treprenorii sunt principalele lucruri care înce­tinesc ritmul de dezvoltare al mediului de afaceri local.

„Cred că dacă se va face autostradă, Bra­şo­vul va creşte specta­cu­los, se va dubla cifra de afa­ceri. Iar dacă se va con­strui aeroportul, aceas­ta se va mai dubla o da­tă. Noi suntem har­nici, res­pec­tăm standarde, avem teh­nologii, dar la nivel de infrastructură şi de conexiuni în­tâmpinăm probleme. Discutăm cu mari com­panii şi nu pot concepe faptul că noi nu avem aeroport. Am ratat multe lucruri din cauza aceasta“, a spus Radu Ionescu, acţionar al pro­ducătorului de suplimente nutritive Dacia Plant, una dintre cele mai mari businessuri antreprenoriale din Braşov.

El a fost prezent la conferinţa „România 100 ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“, de la Braşov, orga­nizată de ZF cu sprijinul Băncii Transilva­nia şi al companiei de consultanţă şi audit EY.

Citeste continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
covasna,
dacia,
zf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.