Tăriceanu: România nu are niciun proiect naţional şi funcţionează ca o frunză în vânt

Postat la 15 mai 2014 26 afişări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a susţinut, joi, că România nu are acum niciun proiect naţional, ţara funcţionând, ca "o frunză în vânt", într-o mişcare "haotică", el apreciind că obiectivul ar trebui să fie ca România să devină a şaptea putere economică a Europei.

Tăriceanu: România nu are niciun proiect naţional şi funcţionează ca o frunză în vânt

 Tăriceanu a precizat că, în viziunea sa, reaşezarea economică a României post-criză trebuie făcută în interiorul unui proiect naţional, el arătând că acest nou proiect naţional trebuie să aibă preponderenţă economică.

"România a avut până în prezent două mari proiecte naţionale - intrarea în NATO şi intrarea în UE. De ceva vreme, eu, cel puţin, consider că România nu are niciun fel de proiect naţional şi funcţionează mai degrabă ca o frunză în vânt: vine FMI, spune ceva, face ce spune FMI; pleacă FMI, face altceva. Dar, în orice caz, e aşa, un fel de mişcare mai degrabă aş califica-o drept haotică", a spus Tăriceanu.

El a arătat că, în opinia sa, România are nevoie de un proiect naţional în interiorul unei viziuni pe termen lung.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tariceanu-romania-nu-are-niciun-proiect-national-si-functioneaza-ca-o-frunza-in-vant-12627456
12627456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.