Tăriceanu: PSD şi PLR ar putea discuta, joi, despre protocolul care "recreează" USL

Autor: Cătălin Legănel Postat la 13 noiembrie 2014 24 afişări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că reprezentanţii PSD şi PLR s-ar putea întâlni, joi, pentru a discuta despre protocolul care "recreează" USL, în timp ce vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că acest protocol va fi semnat cel târziu săptămâna viitoare.

"O să vă anunţăm în timp util, probabil că astăzi vom face un anunţ, ceva mai târziu - protocolul politic practic recreează alianţa pe care noi am denumit-o Uniunea Social Liberală. Sigur că ea nu poate să fie identică, dar principiile de funcţionare politică rămân aceleaşi şi cred că este utilă o astfel de construcţie politică, care să cuprindă principalele curente ideologice adică social-demnocraţia şi liberalismul. Haina juridică se face ulterior”, a declarat, joi, la Agigea, Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat despre o posibilă cooptare a PLR la guvernare, Tăriceanu a precizat că acest lucru va fi prevăzut în protocol.

"Protocolul este un acord de colaborare politică şi o să prevadă şi acest lucru, dar aceste lucruri le discutăm mai târziu", a spus Tăriceanu.

El a fost completat de Liviu Dragnea, care a spus că protocolul va fi semnat cel târziu săptămâna viitoare.

"Este posibil să avem azi o întâlnire, după ora 17.00, şi dacă hotărâm să-l semnăm înainte de alegeri vă vom anunţa, dacă nu o facem de luni încolo”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi vicepremierul Liviu Dragnea au făcut, joi, o vizită de lucru, la noul pod de la Agigea, unde au fost făcute teste de rezistenţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TĂRICEANU,
USL,
/actualitate/tariceanu-psd-si-plr-ar-putea-discuta-joi-despre-protocolul-care-recreeaza-usl-13548605
13548605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.