Actorul Jeff Goldblum s-a recăsătorit la vârsta de 62 de ani

Autor: Florin Badescu Postat la 12 noiembrie 2014 43 afişări

Actorul american Jeff Goldblum, în vârstă de 62 de ani, s-a căsătorit pentru a treia oară, weekendul trecut, la Los Angeles, cu logodnica sa în vârstă de 31 de ani, Emilie Livingston, cu care are o relaţie de trei ani.

Starul filmului "Jurassic Park" şi iubita lui s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, ce a avut loc la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles. Potrivit tabloidului Us Weekly, Jeff Goldblum, care cântă cu regularitate într-un club de jazz din apropiere, a cântat la ceremonie la pian şi, apoi, în duet cu soţia lui, pentru invitaţii prezenţi la petrecerea de nuntă, informează contactmusic.com.

"A fost o seară plină de iubire, muzică şi multe zâmbete", a declarat o sursă pentru acelaşi tabloid.

Jeff Goldblum a cerut-o în căsătorie pe Emilie Livingston, care este actriţă şi gimnastă, în iulie 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii.

Deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani între cei doi, se pare că Emily Livingston încearcă să îl menţină tânăr pe starul din "Jurassic Park", implicându-l în diverse activităţi.

Într-un interviu acordat pentru Broadway.com, Jeff Goldblum a spus: "Sunt foarte fericit cu ea. Mă simt extrem de norocos. Ea a fost campioană la Jocurile Panamericane la gimnastică ritmică şi apoi a făcut parte din echipa olimpică de gimnastică ritmică a Canadei de la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000. Acum face tot felul de acrobaţii aeriene de tipul celor practicate de Cirque du Soleil. M-a dus cu ea la un curs de sărituri în aer la trapez, aici, la New York. Îmi place să fac sport, dar acel lucru a fost dificil".

Aceasta este cea de-a treia căsătorie pentru starul filmului "Ziua independenţei". Jeff Goldblum a fost căsătorit cu Patricia Gaul, în perioada 1980 - 1986, şi cu Geena Davis, în perioada 1987 - 1990.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JEFF GOLDBLUM,
CĂSĂTORIE,
/actualitate/actorul-jeff-goldblum-s-a-recasatorit-la-varsta-de-62-de-ani-13540600
13540600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.