Tăriceanu, despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European: Nu prea merge chestia asta

Postat la 14 februarie 2019 401 afişări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi seara că nu îl poate bucura candidatura Laurei Codruţa Kovesi şefia Parchetului European, în condiţiile în care a făcut ”abuzuri, excese, încălcări ale Constituţiei şi arestări făcute la bunul-plac” cât a fost la şefia DNA.

Tăriceanu, despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European: Nu prea merge chestia asta

”În general când vezi că un român poate să acceadă la o funcţie din asta trebuie să te bucuri. M-aş fi bucurat şi eu dacă nu aş fi ştiut şi dacă nu aş şti ce a făcut Kovesi în România în calitatea ei de procuror general şi şef al DNA, adică abuzuri, excese, încălcări ale Constituţiei, arestări făcute la bunul-plac, decapăm pe unii, îi ricăm pe alţii. Nu prea merge chestia asta cu procuror european”, a declarat la TVR Călin Popescu Tăriceanu, întrebat despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European.

 

Laura Codruţa Kovesi se află pe lista scurtă a celor trei procurori care candidează pentru şefia Parchetului European, potrivit unei informări transmise către preşedintele PE, Antonio Tajani şi lui Tudorel Toader,în calitatea sa de ministru al Justiţiei din ţara care deţine preşedinţia Consiliului UE.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.