Tăriceanu a fost dat afară din şedinţa conducerii PNL: "Conducerea PNL e demisionară, nu mai are legitimitate, contest deciziile din Delegaţia Permanentă"

Postat la 26 mai 2014 71 afişări

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a ieşit, luni după-amiază, din şedinţa liderilor PNL, menţionând că BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a susţinut că fostul premier liberal nu mai este, acum, membru în PNL.

Tăriceanu a fost dat afară din şedinţa conducerii PNL: "Conducerea PNL e demisionară, nu mai are legitimitate, contest deciziile din Delegaţia Permanentă"

 Delegaţia Permanentă a PNL a votat luni cu majoritate de voturi pentru scoaterea lui Călin Popescu Tăriceanu din sala de şedinţe a reuniunii, propunerea venind din partea lui Ludovic Orban ca urmare a obiecţiilor ridicate de Mircea Ionescu Quintus.

Tăriceanu a venit la reuniunea Delegaţiei Permanente însoţit de Radu Stroe, Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea. În urma obiecţiilor ridicate de preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, privitoare la participarea lui Tăriceanu la şedinţă, deputatul PNL Ludovic Orban a solicitat vot pentru scoaterea lui Tăriceanu din sală.

Majoritatea au fost în favoarea propunerii lui Orban, iar fostul preşedinte al PNL a întrunit doar patru sau cinci voturi "pentru".

Tăriceanu a spus, când a ieşit, că PNL ar trebui să analizeze rezultatul votului de duminică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tariceanu-a-fost-dat-afara-din-sedinta-conducerii-pnl-conducerea-pnl-e-demisionara-nu-mai-are-legitimitate-contest-deciziile-din-delegatia-permanenta-12652283
12652283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.